Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 1. november 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 1. november kl 20.00
Kokkekamp (5:8)

Countryfrelste lager mat

Countrymusiker Ottar Johansen kommer i kveld på besøk i Brita Gardens kokkestudio, og på andre siden av bordet står Cowboy Laila. Om det blir ekte norsk mat eller amerikansk mat med inspirasjon fra Ville Vesten, gjenstår å se.

Ottar \"Big Hand\" Johansen fra Nord-Norge herjet i mange år hitlistene med sin vellagde countrymusikk, men de siste årene har det vært stille rundt ham. I kveld dukker han imidlertid opp på Britas kjøkken, og han har valgt å satse på mat som har lang tradisjon i hans hjemfylke - nemlig fisk. God hjelp får han fra mesterkokk Terje Næss, og da kan vi nok vente oss en både fristende og spennende rett til slutt.

Når det gjelder Cowboy Laila, har også hun holdt en lav profil i det siste på musikkfronten, men nå skal hun vise sin fantasi og kunst gjennom matfatet. Det hun steller i stand bærer mer preg av amerikansk stil. Ved hennes side står en annen mesterkokk, Bent Stiansen.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 13.10.99

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Stina Greaker
Programleder: Brita Garden
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hamari@nrk.no)

Bilder
Ottar Johansen og Terje Næss smiler fornøyd med resultatet. (Foto: Bengt Wilson)

Cowboy Laila og Bent Stiansen har satset på kjøtt, sopp og frukt i sin meny. ( Foto: Bengt Wilson)