Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 29. juli 2002 kl 22.45 På nett

Siste møte med gjengen

Siste møte med gjengen i
Siste møte med gjengen i "På nett" (Foto: BBC Worldwide)
Fran får vite om Luces og Deelys lille eventyr, og blir rasende. Luce er fortsatt usikker på hva hun skal gjøre med barnet hun venter, men bestiller time på abortklinikken.

Mange avgjørelser må tas i siste episode av ”På nett”. Reece forsøker desperat å få jobben sin tilbake, mens Yvonne forteller Fran om natten Luce og Deely har hatt sammen. Hun mener at de to har et forhold, og Fran blir rasende. Hun konfronterer Luce, og under krangelen kommer det fram at Luce aldri har tilgitt Fran for affæren hun hadde med hennes ektemann, Mike.

Fran og Deely finner tilbake til hverandre igjen, og Luce vet fortsatt ikke hva hun skal gjøre med barnet hun venter. Skal hun ta abort, eller skal hun forsøke å vinne Deelys kjærlighet?

Murray må ta en stor operasjon, og Jake tar farvel med faren sin før han trilles inn på operasjonsbordet. Før han forsvinner inn i sykehuskorridorene, forteller Murray at han vet om forholdet mellom Jake og Maxine.

Brandon skal reise til USA, og frykter at han ikke får tatt farvel med Kumari før han reiser. Reece får tak i henne, og sørger for at de to møtes før avreisen. Men Brandon tar ikke farvel, – han frir!

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru:
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Serie 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
Pressekontakt Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Siste møte med gjengen i “På nett” (Foto: BBC Worldwide)


LENKER
  • Mer om serien 
  • Seethrus egen nettside