Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 24. mai 2001 kl 21.35 Spesialgruppe C-16

Nettet snører seg sammen

John Olansky og teamet hans har en tøff kidnappingssak å løse (Foto: Brillstein-Grey Ent)
John Olansky og teamet hans har en tøff kidnappingssak å løse (Foto: Brillstein-Grey Ent)
Trykket øker på John Olansky og teamet hans i jakten på den kidnappede gutten Jeremy. Fjernsynsstasjonene sender sensasjonelle reportasjer om hvor fireåringen er gjemt, og Olansky vet at han må arbeide raskt for å redde ham. Medieoppmerksomhet gjør kidnapperne nervøse, og setter Jeremys liv i fare.

Olanskys overordnede gir ham til slutt lov til å forhandle med Paul Ortiz, den fengslede dop-handleren som arrangerte kidnappingen. Olansky og Ortiz møtes og blir enige om betingelsene for å slippe Jeremy fri, men den utspekulerte dop-handleren vil ha sitt eget krav innfridd først. Olansky vil ikke gå med på dette før han vet at Jeremy er i sikkerhet, og dermed er forhandlingene låst.

Agentene Mal og Amanda jobber med saken, og finner ut at Ortiz ikke selv har ringt til kidnapperne, han har fått en annen innsatt til å gjøre det. De oppdager at det er tatt flere telefonsamtaler til ekteparet Richard og Sandra Veely. Det er de som har kidnappet Jeremy. Hvor har de gjemt ham?

Om serien
I denne amerikanske spenningsserien blir vi kjent med en spesialgruppe innenfor FBI, C-16, som har ansvaret for Los-Angeles-kontorets prioriterte saker som kidnapping, gisseltaking og terrorist-trusler.

Serien handler om det personlige og profesjonelle livet til gruppens sjef, John Olansky, og hans håndplukkede team. John Olansky er en tøff leder som balanserer erfaring og kunnskap med en solid dose medmenneskelighet. Scott Stoddard er i hans team og er en meget dyktig agent. Lidenskapen for jobben overgås bare av interessen for vakre, unge kvinner. Partneren hans er Annie Rooney, en enslig mor som kjemper for å få omsorgen for sønnen. De to nye rekruttene, Mal Robinson og Amanda Reardon, får også nok å bryne seg på.


Amerikansk produksjon
Originaltittel ”C-16”
I rollene: Eric Roberts, D.B. Sweeney, Morris Chestnut, Christine Tucci, Angie Harmon, Zach Grenier
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
John Olansky og teamet hans har en tøff kidnappingssak å løse (Foto: Brillstein-Grey Ent)