Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. mars 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Frustrasjoner i familien

Familien Harper rir igjen! (Foto: BBC)
Familien Harper rir igjen! (Foto: BBC)
Familien Harpers hjem blir beleiret av sinte syklister i kveldens episode. Dessuten kommer Susans konkurranseinstinkt til overflaten da hun får besøk av en gammel venninne

Grunnen til at syklistene inntar Harpers private sfære, er fordi at han har skjelt dem ut på lokalradioen. I forkant holdt han nemlig på å kollidere med en syklist.

Susans venninne Hilary Jessop har meldt sin interesse for å være med i komiteen som skal skaffe penger til pass av Susans barnebarn Kenzo. Hilary benytter enhver anledning til å skryte av sine huslige evner, og Susan inviterer både Hilary og sønnen hennes til middag. Hun har til hensikt å imponere dem med hennes, eller egentlig Rogers, utgave av cordon bleu.

Susan har også en idé om å utgi en nakenkalender, en innertier når det gjelder å få inn penger, mener hun. Michael får jobben som fotograf – en jobb han går til med stor entusiasme, helt til han får vite at alle modellene er menn.

Janey får sjokk da hun møter Hilarys sønn, Dominic, som hun ikke har sett siden han var tenåring. Han har ikke lenger utstående ører, briller og kviser. Nå er han en tiltrekkende ung mann med en flott bankjobb. Men måten Janey behandlet ham på for mange år siden har satt sine spor…

Kvelden går sin gang, og den blir ganske begivenhetsrik. Alfie synger serenader for gjestene, og Michael dukker opp med to av kalendermodellene – fremdeles "i kostyme".


Britisk komiserie
Produsert av BBC
Originaltittel: "My Family", sesong 6
Episodetittel: "The Spokes Person"
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Gabriel Thomson (Michael), Daniela Denby-Ashe (Janey), Siobhan Hayes (Abi), Keiron Self (Roger), Jane Booker (Hilary) og Simon Paris (Dominic)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no