Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. desember 2001 kl 22.30 Adamseplene: Full pupp

Kaptein Trøndelag tar hevn !

I femte episode av Adamseplene: Full Pupp møter vi igjen den lokale superhelten Kaptein Trøndelag (Klaus Joacim Sonstad) med et plagsomt mareritt: Norge ler av hans elskede Trøndelag. derfor reiser han til storbyen Oslo for å prøve å få slutt på denne uakseptable heisingen. På løvebakken møter han politiker og trønder Trond Giske som fullt ut deler hans syn.

Men det blir verre når han oppsøker humoristene Harald Eia og Bård Tufte Johansen - som flere ganger har tillat seg å hetse superheltens elskede Trøndelag. Kaptein Trøndelag prøver først å snakke de to til fornuft men siden de nekter å love å aldri mer mobbe trøndere - må superhelten ty til rå fysisk makt.

Mens Svein og Jonna på julebord begynner å komme i skikkelig god form nærmer det seg fødsel på bilverkstedet - denne gangen er det nettopp den gode fødsel som er tema for de tre møkkette herrene. Og ikke uventet er det garasjefødsel som blir vurdert som den beste metode.

På hoppskolen skjer det store ting; Finnen Harri Karri kommer tilbake, men han har forandret seg - han smiler hele tiden.