Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 1. oktober 2000 kl 23.55 Absolutt fabelaktig

Absolutt fabelaktig (t)

NRK1 søndag 1. oktober kl 23.55
Absolutt fabelaktig (15:18)

Desperat etter mannebein

Edina og Patsy er to venninner som vet hva de vil - og vel så det. I kveldens episode vil de først og fremst ha seg en mann eller to, og de er villige til å gjøre hva som helst for å få fatt i et par eksemplarer. Det enkleste er å betale for gledene, og når de smukke herrer gjør sin muskuløse entré, står våre to venninner så visst ikke tiltaksløse og ser på.

Om serien
Jennifer Saunders har skrevet manus og spiller Edina, en nevrotisk, men vellykket yrkeskvinne som driver sitt eget PR-, mote-, og designfirma. Hun prøver febrilsk å følge med i tidens krav om å slutte med alt som er moro; drikking, god mat, røyking, overdådige klær og risikofylt sex. Edinas datter, Saffron, kan alt om regnskogene og nord-sør- problematikken, og utgjør sammen med sin bestemor selve lysten og lastens motstandsbevegelse i Edinas liv.

Edina får imidlertid helhjertet, om ikke helt edruelig, støtte fra sin bestevenninne, sosietetssyklonen Patsy (Joanna Lumley), som for syns skyld er moteredaktør de dagene hun klarer å oppsøke kontoret.

NRK1 søndag kl 23.55
Tidligere sendt NRK2 6.7.97

Engelsk komiserie
Originaltittel: Absolutely Fabulous
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna- marie.normann@nrk.no)