Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. mai 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Gode venner

Thor og Randi trives i hverandres selskap. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor og Randi trives i hverandres selskap. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor og Randi trives godt i hverandres selskap og har virkelig funnet tonen. I dag får Randi en flott overraskelse når Thor presenterer en selvskrevet sang til henne.

Randi får besøk av Thor på rommet, og der fremfører han sitt nye verk - til stor beundring fra den heldige.

Eva og Karl Martin går ikke særlig bra sammen. Uenighetene fra i går fortsetter, og i dag starter diskusjonen om juice ved frokosten. Spliden topper seg under en åpen konfrontasjon under allmøtet senere på dagen. Eva føler seg både utsatt og overfalt, og blir veldig lei seg på grunn av behandlingen.

De andre lar seg ikke prege av konfrontasjonen, og Ivar og Henry tar seg en svømmetur i sjøen mens noen av damene drar på fisketur.

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.


NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47


LENKER
  • Les mer