Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. september 2000 kl 08.00 Kykelikokos

Kykelikokos

Sesongpremiere!

NRK1 lørdag 2. september kl 08.00
Kykelikokos (1:16)

Mye nytt og noe gammelt i Kykelikokos

Etter fire og et halvt år som et av de mest populære barneprogrammene på norsk tv er Kykelikokos tilbake med en ny sesong, mer i live enn noen gang. To timers god, gal, morsom og trygg underholdning for barn i alle aldre er det vi kan forvente oss på morgenkvisten. I dag dukker også Kristoffer opp, den nye programlederen.

Bowler er tilbake, struttende av overskudd, og med seg har han Ingeborg (Sundrehagen Raustøl), en av de tre Prinsessene fra Brahamarakuri. Ingeborg hoppet av toget, like før avgang fra Hamar stasjon, fordi hun gjerne ville tilbake til Bowlers studio. Bowler ble selvsagt henrykt og skrev sporenstreks en rekke nye sanger og historier til ære for Ingeborg, og alle seerne.

Så skjer det som ofte skjer i Kykelikokos: Bowler blir skjøvet til side. En ung herre har nemlig begynt å frekventere i deler av studio. Han heter Kristoffer (Reinsfelt Arnesen) og er en glad gutt på 21 år fra Krokstadelva. Kristoffer har satt seg fore å styre den siste delen av sendingen, og han har lansert noen friske ideer og et typegalleri som mangler sidestykke. Fra nå av er Kristoffer ny programleder i Kykelikokos.

Ellers blir det konkurranser, du kan være med oss på telefon, du kan maile oss under sending og stemme på hva som blir fortsettelsen i vår egen komedie. Du kan sende oss tips, tegninger og gode tanker. Til gjengjeld får du reportasjer, dramaserier og tegnefilmer - og en garantert god start på helga!

Om serien
Kykelikokos er Norges mest populære frokost-tv for barn i alle aldre. Med ca. 60% markedsandel i målgruppen 3-11 år på sendflaten fra kl. 08.00 til 10.00, og et snitt på over 60.000 innringere hver lørdag (vår 2000) er Kykelikokos den klare vinneren på lørdag morgen. Programmet sendes live på NRK1 fra Video Østs studio på Hamar. Kykelikokos har en klar miljøprofil, og er et av de mest interaktive tv-programmene på nordisk tv.

NRK1 lørdag kl 08.00

Direktesendt program for barn
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna-marie.normann@nrk.no)