Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 20. oktober 2012 kl 19.30 Dama til Audun Lysbakken

En attraktiv minister?


P3morgens Live Nelvik tester hvordan norske kjendiser egner seg som kjærestemateriale. Denne uken har turen kommet til SV-politiker og partinestleder Audun Lysbakken.

Live tar med Lysbakken hjem til mor, for å se hvordan han fungerer sammen med familien hennes. Ganske riktig er det populært å ha med seg en minister hjem på middag!

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Sendt tidligere.

Egenprodusert serie fra NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice:info@nrk.no , tlf: 815 65 900