Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. juni 2004 kl 20.05 Whoopi

Mavis, Richards og Collins

Helt ubevisst tar Mavis Rae med seg noe ut av butikken uten å betale – i en episode der Keith Richards og Phil Collins er gjester i "Whoopi".

Det er Mavis’ uheldige dag: Først lager hun en rift i Nasims skjorte, så tar hun ham med rundt hjørnet for å kjøpe en ny, men ender opp i stormagasinets "fengsel" fordi hun bærer på seg et belte hun har glemt å betale for.

Straks Mavis blir gjenkjent som berømtheten fra sangtrioen "The Ebony Blackbirds", lekker nyheten om anklagene for butikktyveri ut i media.

Ikke så galt for noe
Mavis har snart en hel berme med reportere i hælene. For å bevise sin uskyld lar hun seg intervjue på tv. Og et fjernsynsselskap lager et spesialprogram om Mavis’ sangkarrière, med ingen andre enn Keith Richards og Phil Collins blant musikerne.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "Sticky Fingers"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Mer om serien 
  • Mer om serien