Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 30. mai 1999 kl 21.55 Den lille forskjellen

Den lille forskjellen (t)


NRK1 søndag 30. mai kl 21.55
Den lille forskjellen (3:3)

Og kjærligheten er ikke enkel...

Suksesserien \"Glappet\" avsluttes i kveld med tredje og siste episode. Karl og Kalle fortsetter sin kur til Ella og Josefin og jentene blir stadig mer sjarmert av de belevne herrer.
Nok en nytt stevnemøte står for tur, og de gifte advokatpartnerne Kalle og Karl har invitert Ella og Josefin til sine luksuriøse kontorer. Idet jentene åpner døren faller tusen roseblader ned i hodet på dem, Kalle og Karl svever inn gjennom doble dører og begynner å strippe. Champagnen står klar og smokingen faller.
Men synes egentlig to tyve år gamle jenter at dette er så stilig?

Josefin er forelsket
Ulykkelig nok er Josefin blitt forelsket i Kalle, Ella er mer tilbakeholden med Karl. Josefin blir betenkt når hun ikke får tak i Kalle på telefon, oppsøker ham på kontoret og blir bryskt avvist. Men så avtaler de alle fire et nytt stevnemøte på restaurant Hetterbergs og Josefin og Ella har nedtelling på timer.
Etter alle kunstens regler doller de seg opp, og Josefin gleder seg ekstra fordi Kalle har sagt at han har en presang til henne. Og Josefin er helt sikker på at det er en ring. Men denne middagen skal komme til å bli enda flauere enn den aller første. ..

NRK1 søndag kl. 21.55

Bilde (via Scanpix/Internett)
1. Josefin og Ella doller seg etter alle kunstens regler før stevnemøtet med Kalle og Karl.

2. Ella og Josefin blir møtt av dalende roseblader av sine to hemmelige elskere og er henrykt inntil gubbene begynner å strippe.

Svensk dramaserie (SVT Drama Gøteborg)
I rollene: Julia Dufvenius og Katharina Cohen
Regi: Peter Schildt
Manus: Christina Herrström
Pressekontakt Anne Bekkevold, 23 04 89 56