Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. mars 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Forandringer

Evan (Samuel Johnson) flytter ut av leiligheten, og Alex (Claudia Karvan) er lei seg – selv om kjæresten Rex flytter inn (Foto:Southern Star )
Evan (Samuel Johnson) flytter ut av leiligheten, og Alex (Claudia Karvan) er lei seg – selv om kjæresten Rex flytter inn (Foto:Southern Star )
Ved inngangen til tredje sesong av "Våre små hemmeligheter" har det skjedd store forandringer. Evan har flyttet ut av leiligheten og jobber nå med reklame. Alex og Rex er sammen i arbeid og kjærlighet, Kelly har begynt å studere, Richie er på vei til Nepal og Christian kysser en fremmed jente.

Evan trodde aldri han skulle ende opp med en reklamejobb, men det er rart hvor desperat en kan bli uten penger. Rex flytter inn i leiligheten, og Alex får tilbake stillingen i kirurgien. Hun synes hun har alt, men så blir hun ydmyket under en operasjon. Hun blir også skuffet over at Evan bestemmer seg for å flytte ut av leiligheten.

Kelly hadde aldri trodd hun skulle satse på en akademisk karriere. Hun trives godt med studiene, men er redd for at psykologilæreren skal tro hun er idiot.

Simon mente at Richie både var for fattig og for feit til å bli med Nick til Nepal, men Richie sto på sitt.

Miranda har stor suksess med "one woman"-showet sitt i Edinburgh, og kan betale tilbake alt hun har lånt av Simon.

Christian møter Chloe, og blir så betatt at han synger for henne. Men liker hun ham?

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet som homofil", er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, han bor sammen med Simon, men er kjæreste med Nick

Jason og Gabrielle var tidligere et par, men det ble slutt, og Jason får barn med en annen - Caitlin. Heller ikke dette forholdet holder, og Jason og Gabrielle møtes igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The End Is The Beginning" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside