Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. september 2001 kl 20.00 Da Capo

Da Capo er fortsatt i live!

Vidar Lønn-Arnesen byr på seks nye Da Capo-programmer denne høsten (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Vidar Lønn-Arnesen byr på seks nye Da Capo-programmer denne høsten (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
- Ryktene om Da Capos død er betydelig overdrevet, sier Vidar Lønn-Arnesen, og bedyrer at også denne høsten kommer seks splitter nye programmer. I høst kan for øvrig Da Capo feire sitt tiårsjubileum, og noe mimring om tidligere programmer blir det nok. I det første programmet blir det mye sang og musikk med Benny Borg og vår feirede operadriva Anne Lise Berntsen.

Utover høsten har Da Capo mye å by på. Blant andre kommer Sven Bertil Taube på besøk igjen. Det samme gjør Grynet Molvig og Ann Louise Hanssen. Jorunn Erdal, Jorunn Kirkenær, Claes Jansson, Alfred Janson, Ivar Simastuen, Inger Johnsrud, Tor Endresen, Stein Ingebrigtsen, Kari Gjærum og Jon Michelet står også på gjestelisten.

- ”Lille Julaften” kommer også som vanlig, forsikrer Vidar Lønn-Arnesen. Her blir det ”Grevinnen og hovmesteren”, ”Lynjulen”, Ingrid Espelid Hovig med juleribbe og musikk og sang og julestemte gjester.

Det første programmet
Benny Borg er godt kjent både som sanger og revyartist her i landet, men det er kanskje ikke så mange som vet at han også har satt musikk til mange av Herman Wildenveys dikt. I tillegg til ”Deirdres samba” av Cornelis Vreeswijk, synger Benny Borg Wildenveys tekster ”Jeg synger min sang for vinden” og ”Hele dagen”. Anne Lise Berntsen viser seg fra en ny side når hun blant annet synger music hall-sangen ”A Perfect Day”. I samtalen med Vidar Lønn-Arnesen forteller Anne Lise Berntsen at hun gjerne vil synge både country og Søstrene Bjørklunds sanger.

Programmet inneholder også et nostalgisk glimt fra åpningen av det aller første Da Capo! i 1991. ”Syng og vær glad” var åpningssangen den gang, og publikum og kor i studio i år 2001 tar opp tråden og synger videre. Vi får også gjensyn med en artist som var med i det første programmet for ti år siden, Robertino. Han hadde stor suksess i 1961 blant annet med ”Romantica”. I 1991 var han en voksen mann, og sang ”Romantica” i Da Capo-studio.

Et feiende jukeboks-potpurri avslutter programmet. Med Benny Borg og Vidar Lønn-Arnesen som forsangere blir det både ”See you later, alligator, Hey Jude” og ”Everybody’s somebody’s fool”.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
1 .Vidar Lønn-Arnesen byr på seks nye Da Capo-programmer denne høsten (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
2. Vidar Lønn-Arnesen har besøk av Benny Borg i sesongens første ”Da Capo!” (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
3. Anne Lise Berntsen, Benny Borg og Vidar Lønn-Arnesen (Foto: Rune Lønn-Arnese)
4. Vidar Lønn-Arnesen og operasangerinnen Anne Lise Berntsen (Foto: Rune Lønn-Arnesen)