Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. april 2006 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Kunst og forfalskninger

David (David Lonsdale) står aktmodell. (Foto: Yorkshire TV)
David (David Lonsdale) står aktmodell. (Foto: Yorkshire TV)
Aidensfields lokale lord har alltid vist interesse for kulturlivet. Den foretaksomme Vernon overtaler ham til å åpne godsets porter for malere. Inne i Aidensfield er folk plaget av en mann utkledd som politi.

Blant annet overtaler Vernon sin gode kumpan David til å være aktmodell for de mange malere in spe som melder seg på weekend-kurset hos lord Ashfordly. David gjør en nydelig figur, stående på ett ben med Amors bue utstrakt i hendene, iført makko og skyggelue.

Men noen av de håpefulle Picassoer viser seg å ha øyne også for andre ting enn vannfarger og skisseblokker når de først er på Ashfordly gods.

Bedrageren fra Whitby
Inne i Aidensfield klør politikonstablene seg i hodet. De har trøbbel med en falsk politimann som reker rundt og lurer folk.

Karene på politikammeret mottar signaler om at uniformen bedrageren går rundt i, kan være stjålet fra kollegene deres i nabobyen Whitby.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Fakers and Frauds"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: Jonathan Kerrigan, William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer