Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. mars 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Mord-fellen

Angie (Kate Kendall) og Church (Peter Phelps) i
Angie (Kate Kendall) og Church (Peter Phelps) i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Da politiagent Leo Flynn våkner opp med et lik ved sin side, må kollegene i spaningsavdelingen trå til og bevise hans uskyld.

Alt tyder på at noen forsøker å skyve skylden for drapet over på Leo Flynn da han våkner opp i dopet tilstand på et hotellrom ved siden av liket til en prostituert kvinne. Angie som er flyttet over til drapsavsnittet, får saken til etterforskning, og alt peker i retning av at Leo er den skyldige.

Underhånden går Angie med på å utsette arrestasjonen av Leo, mens Church og Harris jobber på spreng med å bevise at saken er fabrikkert.

På rømmen
Da er det Leo, som hele tiden tror han er alene om å bevise sin uskyld, stikker av.

Men da karene i spaningsavdelingen oppdager hvem det er som står bak den fabrikkerte saken mot Leo, går alarmen for alvor. Deres kollega er i livsfare, og det gjelder å oppspore ham før det er for sent.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: " Twilight"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer