Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. oktober 2009 kl 18.30 Krem Nasjonal - Premiere!

Tidenes første Krem Nasjonal!

Erik Solbakken og medprogramlederne Signe og Magnus skal i høst levere humor i beste sendetid – til hele familien. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Erik Solbakken og medprogramlederne Signe og Magnus skal i høst levere humor i beste sendetid – til hele familien. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Det blir både seksualundervisning og gangstertreff når Erik Solbakken byr på tidenes første "Krem Nasjonal". I tillegg skal Alexander Rybak avsløre sin nye kjæreste, og Hege Schøyen får "ukas steinansikt" til å le.

"Krem Nasjonal" er den nye "halvsju"-satsingen til NRK1/NRK Super lørdager. I åtte programmer i høst og tjue programmer i 2010 skal det serveres humor til hele familien.

Erik får god hjelp av medprogramlederne Signe og Magnus, og i hvert program blir det humoristiske musikkvideoer og komiske møter med lærere, gangstere, gutter som lider av den fryktelige jentelusepedemien, Hannah fra Tana, bloggmannen AFV-Are (som lager sine egne "Americas funniest homevideos"-klipp), med mer.

I studio får vi hver lørdag se kremen av norske artister opptre med en ny vri, publikum blir dratt med i spalten "vitsedryss" og andre sketsjpåfunn, og vi skal også kåre "ukas steinansikt" - i konkurransen hvor det er om å gjøre å ikke le.

Produsert av NRK Super
Programledere: Erik Solbakken, Signe og Magnus.
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Pressekontakt: Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf: 23 04 20 33.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900