Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. februar 1999 kl 21.40 Ekte kjærlighet

Ekte kjærlighet (t)

NRK1 mandag 8. februar kl 21.40
Ekte kjærlighet

Bittersøt skilsmisse
I kveldens britiske tv-komedie møter vi ekteparet Phil og Donna. Han har vært en uhelbredelig flørt hele livet, og hun har lidd i stillhet. Men nå er det definitivt slutt...
Donna (Emma Wray) er en romantisk sjel, og oppriktig glad i sin amorøse rundbrenner av en ektemann (Philip Glenister). Men til slutt ser hun ingen annen utvei enn å be ham dra dit pepperen gror. Hennes tålmodighet er så avgjort slutt. Det er bare å innse at mannen aldri vil komme til å nøye seg med husets faste kjærlighetstilbud.
Av venninner får hun spørsmål av denne typen: - Hvorfor foretrekker Phil andre kvinner fremfor deg? Da svarer Emma: - Fordi han har en permanent hjerneskade!

Ny mann
Altså pakker Phil snippesken og drar sin vei. Tilbake sitter Donna med de to døtrene på syv og tre år. Men alene blir hun ikke, for hun er omgitt av en stor venneskare, og snart dukker en ny mann opp. Det er den galante James, åpenbart en stødig fyr med alvorlige hensikter. Men også her er det skjær i sjøen...
Kveldens film er produsert av Granada Television i serien \"Komedietimen\". Manusforfatter er Simon Nye, også kjent som mannen bak komiserien \"Men Behaving Badly\".
NRK1 mandag kl 21.40

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Donna (Emma Wray) mellom sine to menn, Phil (Philip Glenister, t.v.) og James (Douglas Hodge).

Britisk tv-film (1996)
Produksjon: Granada Television
Originaltittel: Comedy Hour: True Love
I rollene: Philip Glenister, Emma Wray, Douglas Hodge, Nisha K Nayar , Scott Handy
Regi: Simon Massey
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51