Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 17. september 2010 kl 00.30 Ungkarsprinsene

Tar med sine utkårede hjem

I sesongens siste episode erfarer kronprins Manvedra at det ikke er lett å ha et forhold i full offentlighet. (Foto: BBC)
I sesongens siste episode erfarer kronprins Manvedra at det ikke er lett å ha et forhold i full offentlighet. (Foto: BBC)
Det er duket for siste episode av "Ungkarsprinsene". Prinsene reiser til sine hjemland og gjør seg klare for å ta imot sine utkårede. Det blir nervepirrende når de utkårede skal møte prinsenes familier og få en smakebit av prinsenes virkelige liv.

Prins Africa Zulu tar med seg stalljenta Donna fra Sussex tilbake til hjemlandet. Samtidig bestemmer endelig prins Remigius seg for å ta med en "vanlig" jente hjem. Vil familien hans godta valget?

Kronprins Manvedra tar omsider med seg sin første kjærlighet Mark til India, men det viser seg fort at å ha et offentlig forhold med Mike, ikke bare er en dans på roser.

Om serien
Tre vaskeekte prinser drar fra sine eksotiske hjemland til havnebyen Brighton i England. Her skal de leve sammen, ha "vanlige" jobber – og forhåpentligvis til slutt finne sin prinsesse. Alt dette uten å avsløre for noen at de egentlig er prinser!

I løpet av fire episoder følger vi prinsenes overgang fra et liv som statsoverhoder i hjemlandet, til helt "vanlige" gutter på "sjekker’n".

De tre prinsene vi møter i serien er:
Kronprins Manvedra kommer fra en av Indias rikeste familier, han sjokkerte verden i 2006 da han som første indiske kongelighet kom ut av skapet som homofil. Kanskje han finner drømmemannen i Brighton?

Hans Kongelige Høyhet Prins Africa Zulu er fra Zululand i Sør Afrika. Nå som han har fylt 30 år, forventes det at han finner en kone å dele kongeriket med. Men han har før blitt brent av kjærligheten, så dette er ikke bare lett.

Hans Kongelige Høyhet Prins Remigius av Jaffna i Sri Lanka leter etter en dronning som kan hjelpe ham med å føre arven videre. Men for en mann som er oppdratt i strenge rammer, er kun en aristokrat bra nok.

Sendt tidligere.


Britisk dokumentarserie i 4 deler (2008)
Originaltittel: Undercover Princes
Produsert av All3Media for BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprustlf: 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte: Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900