Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. januar 2013 kl 20.15 Team Bachstad i India

Bache og Gokstad på eventyr i India


Det er klart for en ny runde med Team Bachstad. Denne gangen kjører Øystein Bache og Rune Gokstad tvers gjennom India i en autorickshaw.

I likhet med første sesong skal de to bestevennene delta i et veldedighetsløp. "The Rickshaw Run" går fra Shillong i øst til Jaisalmer i vest.

Kjører for en god sak
Dårlige veier og en fremmedartet kjørekultur er bare to av utfordringene de møter i starten av reisen. Målet er ikke å vinne, men oppleve mest mulig og avslutte med stil.

Etter å ha gjort seg kjent med kjøretøyet bærer det ut på de indiske veiene. Dette byr på helt andre opplevelser enn det vi er vant med i Norge.

Dramatikk i ødemarken
Det går ikke lang tid før to av de til sammen 67 rickshawene havner på taket, noe som bekrefter at dette ikke er en tur for folk med svake nerver.

Da motoren plutselig stopper, søker Team Bachstad tilflukt i et lite tehus langs veien. Der kan de lokale inderne bekrefte at de befinner seg midt i et område som har vært preget av voldelige opptøyer. Er det et godt eller dårlig tegn når politiet insisterer på å eskortere dem til et trygt overnattingssted?

Norsk humor-reiseserie i 4 deler.
Produsert av NRK (2012).
Med Øystein Bache og Rune Gokstad.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 41 41 46 53.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.