Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. februar 2005 kl 23.10 Lydverket

Hovedfokus på by:Larm

Mona B. Riise er programleder i Lydverket. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Mona B. Riise er programleder i Lydverket. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Lydverket har selvfølgelig vært på by:Larm i år også, og i kveldens sending blir det full rapport fra Stavanger. Dessuten har Lydverket møtt en åpenhjertig Tori Amos.

Med 90 band på 11 scener og over 1000 besøkende er by:Larm Nordens største musikkbransjetreff. Lydverket har saumfart årets vertsby Stavanger på jakt etter nye og gamle helter, fest, moro og alvor. Selvfølgelig har Lydverket lett etter svaret på det spørsmålet altfor mange stiller seg: Hvem "vinner" årets by:Larm?

I kveld gir Lydverket deg full rapport fra opp og nedturer, fra det beste og det dårligste, som fant sted under by:Larm i Stavanger 10. – 12. februar.

Tori Amos
Med en låt som handler om selvopplevd voldtekt, startet Tori Amos sin karriere som singer/songwriter i 1991. Siden har hun fortsatt å lage musikk som er både selvutleverende, politisk og poetisk.

Tori Amos har indianerblod i årene og en religiøs oppdragelse. Hun elsker å prate om mytologi og feminisme, men må innrømme at det var Led Zeppelin som inspirerte henne til å gå fra klassisk til populærmusikk.

Egenprodusert sending fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer