Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. juni 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Skyld og uskyld

Kelly (Deborah Mailman) har havnet på sykehus etter et overfall, og Evan (Samuel Johnson) føler at det er hans skyld (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) har havnet på sykehus etter et overfall, og Evan (Samuel Johnson) føler at det er hans skyld (Foto: Southern Star)
Kelly har havnet på sykehuset etter at Ken overfalt henne i leiligheten. Ken er forduftet, og Kellys venner støtter henne så godt de kan, særlig Jake og Evan. Jake vil at Kelly skal glemme alt sammen fortest mulig, men hun kan ikke tenke på noe annet. Evan føler at alt er hans skyld. Det var han som brakte Ken inn i leiligheten – og inn i Kellys liv.

Miranda står på farten til USA, og hun tror fullt og fast at forholdet til Chloe vil forbli uforandret. De kan snakke i telefonen og skrive e-post til hverandre. Kontakten, bortsett fra den fysiske, kan opprettholdes på flere måter. Chloe på sin side vet at det å skilles fra Miranda vil bli tøft, men et forhold som krysser kontinenter er enda tøffere.

Tidy har det heller ikke lett på sykehuset. Han er nødt til å fortelle Fergus sine foreldre at den lille gutten deres kommer til å dø. Fergus blir svakere og svakere, og Tidy er fortvilet over å miste den lille kameraten sin – en venn han en gang husker var frisk nok til å fyke rundt på fotballbanen som en liten Beckham.

Richie og Charlies forhold får en ny dimensjon da Charlie foreslår at de skal ta en aidstest.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege. Evan deler nå leilighet med Kelly.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og har et turbulent kjærlighetsliv.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Innocents" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Kravan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt:Inger Larsen , tlf: 23 04 74 83

LENKER
  • Nettside