Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. juni 1999 kl 23.25 Festspillene i Nord-Norge: Dagens "FINN"

Festspillene i Nord-Norge: Dagens \"FINN

NRK1 fredag 18. juni kl 23.25
Kvinnen i hvitt (3:12)

Karriere eller kjærlighet?

Margaux Dampierre er en kvinnelig smertekirurg, 32 år, alenemor i 10 år for lille Eric. Nå er hun tilbake på hjemstedet der hun igjen har møtt sin ungdoms kjærlighet, Daniel Roux.
De innleder igjen et stormende forhold, men da han får vite at Eric er hans sønn, blir han rasende. Samtidig har Daniel problemer både med sin kone Delphine og svigerfaren Maxime de Montpensy.
Svigerfaren er oppmerksom på forholdet mellom Margaux og Daniel, og han gjør hva som helst for å diskreditere hennes medisinske innsats. Daniel derimot, får et så generøst karrieretilbud av Montpensy at han har vansker med å si nei. Tilbudet vil langt på vei tilfredsstille Daniels medisinske fremtidsdrømmer.
Mellom Margaux og Daniel oppstår en ismur. En kirurgisk blunder får Margaux til å si opp sin stilling på klinikken. Hun vil også forby Daniel å se Eric, men Daniel er raskere på labben og forteller Eric at han er faren. Dette slår Margaux helt ut.

Sandrine Bonnaire
Serien, hvis originaltittel er \"Une femme en blanc\", har Sandrine Bonnaire i hovedrollen som Margaux. Franske Sandrine Bonnaire er født i 1967 i Gannat, Frankrike og vokste opp i en familie med ni søsken. Hun møtte William Hurt i 1991 og fikk datteren Jeanne med ham. I dag bor hun i Paris og er en kjent, fransk skuespillerinne.

NRK1 fredag kl. 23.25

Fransk dramaserie i tolv deler
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I hovedrollene: Sandrine Bonnaire, Christian Brendel, Jean-Claude Adelin, Jerome Hardelay, Laure Killing, Francois Perrot, Victor Garrivier, Daniel Rialet
France Television distribution

\0\0\0