Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 10. august 2010 kl 18.10 Tinas mat

Pasta i lange baner

Tina Nordström holder seg helt og holdent til diverse pastaretter i kveldens program. Tomas Tengby besøker fiskehavnen i Göteborg, og i drinkskolen lyder menyen på tedrinker.

I pastakjøkkenet lager Tina tre retter: bred båndpasta med skalldyr og en krydderblanding av sitroner, persille og hvitløk, den klassiske spaghetti carbonara, samt en pasta med tomatsaus, salami og pinjekjerner. Som tilbehør serverer Tina skinke med mozzarella og soltørkede tomater.

Tomas Tengby måtte stå tidlig opp da han skulle besøke fiskehavnen i Göteborg. Rett etter morgenens auksjon forbereder de ambulerende fiskebilene seg til dagens salg. Tomas følger med en av dem.

I det tredje og siste avsnittet av Drinkskolen lærer drinkeksperten Ulrika Nyström bort hvordan man lager gode tedrinker.

Om serien
Sveriges kokkeyndling er tilbake på norske tv-skjermer. Siden serien startet på Sveriges Television i februar 2001, har Tina presentert hundrevis av matretter for 1,5 millioner seere i hjemlandet. Hun er kåret til årets tv-personlighet i Sverige.

Sendt tidligere.

Svensk matserie (2003)
Originaltittel: "Mat"
Med: Tina Nordström og Tomas Tengby
Produksjon: SVT
Kontaktadresse for presse:presse@nrk.no / 41 42 88 00
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900

LENKER
  • Les mer 
  • Tinas oppskrifter