Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. juli 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Bare elendighet

Abi (Siobhan Hayes) gir Nick (Kris Marshall) gode råd som kvinne…(Foto: BBC)
Abi (Siobhan Hayes) gir Nick (Kris Marshall) gode råd som kvinne…(Foto: BBC)
Susan drar for å besøke Janey på internatet. Men om hun gjør det for datterens skyld eller for å gjenoppleve sine egne glade studentdager, kan diskuteres. Janey blir i hvert fall ikke glad for visitten. Hjemme prøver Ben seg på et slag golf med en venn, uten særlig hell. Nick finner stadig fargerike jobber å tjene penger på.

Mens Ben sitter med skadet fot, klarer "forretningsmannen" Michael å loppe sin far for penger. Dagen står ikke til å redde når Nick forteller om den nye jobben sin: Han har tre opptredener på nattklubben Cherry Vanilla, utkledd som kvinne. Det er tross alt 40 pund i uka og så mye campari han kan klare å drikke. Det eneste han trenger hjelp til, er å finne de riktige fargene som kler ham – rødt eller grønt? Eller er det sort og blått, som faren foreslår?

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83