Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 6. juni 2010 kl 21.40 Anne-Kat. ser på tv

Anne-Kat. gjør comeback!

Anne-Kat ser på TV (1):
Anne-Kat ser på TV (1): "Anne-Kat. Hærland ser på TV" er navnet på komikerens nye program. (Foto: Sara Rose)
Anne-Kat. Hærland har bestemt seg for å finne ut hvorfor TV-programmer blir som de blir. Med hjelp av en mengde arkivstoff, humoristisk pågangsmot og ikke minst litt ekte vrangvilje, skal hun nå filleriste den norske TV-verdenen.

To år etter at hun forlot fredagssuksessen "Nytt på nytt", er komikeren Anne-Kat. Hærland tilbake på skjermen, denne gangen skal hun med argusøyne se på den norske TV-historien. Intet TV-øyeblikk er for lite, og intet er for stort. Hun har virkelig fråtset i alle de norske TV-kanalenes arkiver – på jakt etter pinligheter, feilskjær, bommerter, eller bare rett og slett ting hun selv syns er morsomt.

Under mikroskopet
De havner alle under Anne Kats skarpe lupe; TV-journalistene, stjernene, publikummet, showene og ikke minst alle de energiske programlederne titteboksen har fremfostret gjennom tidene.

Med en sunn skepsis til en tidvis fjollete verden av TV-programmer vil hun forsøke å hjelpe deg til å se på TV på en ny måte – det vil si sin måte!

Anne Kat ser på TV på en måte kanskje flere burde gjøre …

Første program
Programmene i serien har forskjellige hovedtemaer, og i det første programmet vil Anne-Kat. se nærmere på spillet mellom programskaperne og seeren. Det er ikke alltid de finner hverandre – ikke i fjernsynets spede begynnelse og ikke i dag.

Det blir glade gjensyn med programmene du elsket, programmene du hatet, programmene du ikke kan skjønne ble sendt i det hele tatt, og garantert en hel masse du aldri før har sett.

Programmet er sendt tidligere

Norsk humorserie 2009
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Geir Sindre Breivik
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, 815 65 900