Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 23. november 2005 kl 20.55 Coupling

Jane, Oliver, Steve og de andre

Jane (Gina Bellman) holder døren låst, men noen vil tydeligvis inn. (Foto: BBC)
Jane (Gina Bellman) holder døren låst, men noen vil tydeligvis inn. (Foto: BBC)
Susan er på kvinneklinikken for å føde, Jane stenger seg inne i leiligheten, Steve får et uvanlig besøk og Patrick en overraskelse da han besøker Sally.

Halvt idiot og halvt valp, ja det er hva Jane kaller kjæresten sin, Oliver. Eller er han ikke kjæresten? I alle fall stenger hun seg inne i leiligheten og nekter å lukke opp. Utenfor er det noen som vil inn.

På klinikk og i skap
Steve tilbringer tiden rastløst mellom venterom og hjem mens Susan er inne for å føde. Om kvelden får han et sjeldent besøk. Og Patrick vet ikke riktig hva han skal tro da han oppdager at det er noen som gjemmer seg i Sallys klesskap.

Med dette tar den engelske serien "Coupling" farvel.

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serie-format.

Det handler om et knippe venner i alderen tredve pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i seks deler (2004)
Originaltittel: Coupling (sesong 4)
Kveldens episode: Bed Time
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick) og Richard Mylan (Oliver)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Les mer: www.bbc.co.uk/comedy/coupling/


LENKER
  • www.bbc.co.uk/comedy/coupling/