Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. mai 2007 kl 18.00 Skrimmel Skrammel

Mareritt om gammelkanten

Cheezy Keys i musikalsk barne-tv hver lørdag. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Cheezy Keys i musikalsk barne-tv hver lørdag. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Igjen trenger de fem guttene hjelp fra Mr. Mysterioso. Hans-Petter har nemlig hatt mareritt om at Kim falt over gammelkanten. I tillegg skal det handle om korpsmusikk i kveldens avsnitt.

På grunn av marerittet, har ikke Hans-Petter sovet i det hele tatt denne natten. Mr. Mysterioso forteller at de må synge "Når trollmor har lagt sine elleve små troll" på russisk vis for at Hans-Petter skal få sove bedre.

De fem guttene skal også se nærmere på korpsmusikk.

Om serien
Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Anders, Kim, Kjærand og Morten fra Cheezy Keys til Skrimmel Skrammel - et sted der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse.

Skrimmel Skrammel er en magisk lekeverden, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. I hvert program ser vi nærmere på forskjellige musikktyper, og gjennom de åtte programmene får vi høre rap, country, rock, folkemusikk, opera, reggae og korpsmusikk.

Men Skrimmel Skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen, finnes Gammelkanten, og den har Anders lest at er farlig.

Sang, dans og humor
Cheezy Keys har sunget sammen siden 1999, og alle fem har dans- og musikkutdanning. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de fire siste årene. De kombinerer sang og dans med humor, og dette er første gang de medvirker sammen i en tv-serie.

Innkjøpt underholdningsmagasin for barn i åtte deler (2006)
Produsert av Monster Entertainment as
Medvirkende: Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Kjærand Moe og Morten Bergheim.
Prosjektleder NRK: Tone C. Rønning
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no