Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 20. april 2010 kl 20.15 Lisa goes to Hollywood

Etterlengtet besøk


Lisa jobber videre for å få en fot inn i film- og tv-bransjen i Hollywood. Det er tungt, og et besøk fra ektemannen Tim er kjærkomment.

Lisa jobber ufortrødent videre med å skaffe seg et større nettverk. I dag står et møte med den norske regissøren Harald Zwart for tur. Lisa har spilt i "Lange, flate ballær 2" og kjenner Zwart godt. De møtes på Venice Beach for å se om han kan hjelpe henne videre.

Norsk møte nr 2.
I en av de mest fasjonable handlegatene i Los Angeles møter Lisa den norske stylisten Gunn Espegaard. Gunn gir henne verdifulle tips om sminke, klær og hvordan man bør fremstå for å få suksess.

Gjensynsglede
Så kommer ektemannen Tim på et etterlengtet besøk. Han har savnet familien og familien har savnet ham, og nå skal de bare pleie kjærligheten.

Håpefullt møte
Castingagenten som Lisa har blitt kjent med, Ron Digman, har ordnet et veldig viktig møte med en annen agent, Kendra Castleberry. Hun hadde ansvaret for å besette rollene i "Fantastic Four", og nå er hun på jakt etter en skuespiller til serien "Castle", som her i Norge sendes på TVNorge.

Lisas nettverk har med ett utvidet seg, og muligheten for å få en rolle er nærmere enn noen gang…

Om serien
Lisa Stokke har tatt med sine to små barn og sin mor ut på eventyr til Hollywood. Her skal det briste eller bære. Klarer hun å slå igjennom i verdens tøffeste filmindustri?

I løpet av seks episoder følger vi denne fargerike jenta fra Tromsø når hun skal finne seg en plass i en verden av ambisiøse, unge, og mer eller mindre talentfulle skuespillerspirer. Lisa blir raskt klar over at i Hollywood er det eksteriøret som teller.

Lisa har bestemt seg for at det er nå eller aldri. Skal hun prøve å få et internasjonalt gjennombrudd som skuespiller, så må hun gjøre det før det blir for sent. Det er med blandede følelser hun forlater London og ektemannen sin og tar barna med til drømmenes by. Full av pågangsmot kommer hun til det fine huset der hennes mor allerede har flyttet inn og venter på henne.

Lisa Stokke hadde sitt store gjennombrudd som musikalstjerne da hun ble plukket ut til en av hovedrollene i musikalen "Mamma Mia" i London. Da ABBA-general Bjørn Ulvæus ville vite litt mer om henne, ble han sjokkert over å høre at hun er norsk og fra Tromsø. Etter tre år på den såkalte "Fame"-skolen i Liverpool snakker hun flytende engelsk. Etter musikalen "Mamma Mia" har det fulgt flere roller i TV-serier og i spillefilmen "Lange, flate ballær 2".

Norsk dokumentarserie 2010
Produsert av: Feelgood Scene Film og TV
Produsent: Jørgen Steinheim
Prosjektleder, NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice