Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. august 2002 kl 08.30 Sommermorgen

Anette er sist ut

Anette Evensen overtar som programleder i dag og uke 33. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anette Evensen overtar som programleder i dag og uke 33. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anette Evensen er den siste som skal i ilden av de seks programlederne for Sommermorgen. Hun kommer fra P4 der hun har jobbet både som reporter og produsent.

I dag skal Anette være vert sammen med Christian Strand, men fra i morgen overtar hun som programleder alene – akkurat på samme måte som Christian, Jonna, Lise Marie, Anine og Marianne har gjort gjennom sommeren. Fra mandag tar Anette seerne med inn i den siste uken med Sommeråpent som avsluttes 17. og 18. august. Da er alle seks programlederne samlet på Barnas Kulturfestival på Kalvøya.

Sommersprell og overraskelser
Anette er 27 år, og utdannet journalist fra Volda. Hun har også studert mediekunnskap og kreativ kommunikasjon og var ansatt i P4 siden hun var ferdig med utdannelsen. Hun ser på seg selv som både inspirerende, underholdende, morsom og kunnskapsrik, og håper med de kvalifikasjonene å være en god rollemodell for barna som skal følge henne gjennom tv-ruten.

Den nye programlederen gjør som de fem andre: konkurranser, gjester, artister, interaktivitet, musikk, filmer, overraskelser og sommersprell står på programmet også den siste delen av skoleferien. Følg med!


NRK Barn og Ungdom
Egenprodusert magasinsending
Programleder uke 32 og 33: Anette Evensen
Prosjektleder: Ragnheidur Harvey, 23 04 90 61
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 9918/90 18 36 10

Bilde
Anette Evensen overtar som programleder i dag og uke 33. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)