Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 19. september 1999 kl 23.10 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)


NRK2 søndag 19. september kl 23.10
Kodenavn Bugs (1:20)

Seriestart!

Høyteknologiske detektiver

\"Kodenavn Bugs\"-teamet er tilbake! \"Bugs\" er tre høyteknologiske detektiver som tar i bruk utradisjonelle metoder for i kampen mot kriminelle. Her er ingen vanlige våpen, kun mikrochips og James Bond- effekter er hjelpemidler når teamet bekjemper korrupsjon og terrorisme.
BBC har hatt stor suksess med denne serien, som i hjemlandet kun ble slått av Lotto- trekningen og \"Østkantfolk\" i antall seere. NRK1 har tidligere vist serien.
Ed (Craig McLachlan) er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros (Jaye Griffiths) er dataekspert og Beckett (Jesse Birdsall) detonerer bomber, trenger gjennom forsvarssystemer og risikerer livet stadig vekk.
Første episode
Ros og Beckett oppdager at byrået for romteknologi planlegger å sende opp en satellitt. Satellitten skal overvåke et område over Sør-Kinahavet hvor man tror det finnes store lagre med platina. Men det er ikke alle som vil at satellitten skal sendes opp...

Hovedrollene
Craig McLachlan, som spiller Ed, spilte tidligere i \"Naboer\". Han har også hatt flere platesuksesser og huskes best i Norge for radiofavoritten \"Mona\". Jaye Griffiths som spiller Ros vil mange kjenne igjen fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Tredjemann på laget, Jesse Birdshall, fikk sitt gjennombrudd i rollen som Beckett.

NRK2 søndag kl 23.10
Tidligere sendt NRK1 17.7.98

Bilde (via Scanpix/Internett)
Trioen Ros (Jaye Griffiths), Beckett (Jesse Birdsall) og Ed (Craig McLachlan, foran) er tilbake i detektimen.

Britisk spenningsserie
Produksjon: BBC
Originaltittel: Bugs (series 2)
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 343 04 78 53
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths