Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. juli 2001 kl 20.00 Du skal danse mye ...

Mer moro for danseglade

Tore Skoglund og Ann-Charlotte Andersson presenterer i kveld det andre av tre programmer fra Skarphallen i Tromsø der de fremste dansebandene i Norge, Sverige, Finland og Danmark er på plass. I kveld blir det også gjesteopptreden av svenske Roland Cedermark.

Roland Cedermark er svært populær med sitt trekkspill, og vil nok gjøre sitt beste for at det skal rykke godt i dansefoten.

I år (1999) er det tiende året på rad dansegalla-general
Rolv-Are Pettersen byr opp over 3.000 mennesker til dans i Tromsø, og i anledning jubileet har han slått på stortromma. Publikum får gleden av å bevege dansefoten til Vikingarna, Scandinavia, Tommys og Kandis, som utgjør eliten av danseband i Norden.

Vikingarna trenger ingen nærmere introduksjon etter
flere tiår med plateutgivelser og sceneopptredener bak seg. For alle virkelige danseband-fans, er de selve symbolet på dansemusikk.

Også Scandinavia har mange trofaste og entusiastiske fans. De er Norges stolthet innen dansebandsjangeren og kommer garantert til å få opp stemningen i hallen.

Mange danseband-tilhengere kjenner også godt til de danske og finske gjestene,henholdsvis Kandis og Tommys. Skulle de være ukjent for deler av publikum, er muligheten til stede for å stifte et nytt og hyggelig bekjentskap på
dansegallaen.

Reporter på plass
Også i kveld er reporter Beate Hårstad Jensen på plass i hallen. Hun gleder seg voldsomt til å oppleve atmosfæren og
entusiasmen hun har hørt om på forhånd og kommer til å lete hallen rundt etter intervjuobjekter både blant publikum og dansende.

Programledere: Ann-Charlotte Andersson og Tore Skoglund
Prosjektleder:Elin Østraat
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 03 78 53