Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. mai 2004 kl 19.40 Whoopi

Kjæledyr til besvær

Ring på klokken! Hotel La Mont med (f.v.) Nasim, Whoopi, Courtney og Rita. (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Ring på klokken! Hotel La Mont med (f.v.) Nasim, Whoopi, Courtney og Rita. (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Takket være et bitt fra Ritas kjæledyr, havner Whoopi havner på legevakten, og dyret hos veterinæren. Nasim blir igjen alene for å ta seg av hotellet.

På lille Hotel La Mont i storbymetropolen New York går livet sin skjeve gang. Særlig da Ritas kjæledyr, en ilder, setter tennene i hånden på Whoopi.

Whoopi drar sporenstreks til legevakten. Der blir hun sittende og se på hvordan fingeren sveller opp mens hun venter. Men Whoopi gjør noe dumt da hun prøver å komme seg inn på akuttmottaket.

Dyrevennlig
Imens er kjæresten til Rita, Courtney, innom dyrlegen for å sjekke at alt er bra med ilderen hennes. Den får atskillig bedre service enn Whoopi får på legevakten.

Tilbake på hotellet må altmuligmannen Nasim konkurrere med Jadwiga om kontrollen over resepsjonsdesken.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "Once bitten"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmeside