Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. mars 2005 kl 14.05 Dinotopia

Storslått dinosaur-drama

Karl (Tyron Leitso) sammen med sin nye venn
Karl (Tyron Leitso) sammen med sin nye venn "26". (Foto: Hallmark)
Tre dager på rad inviterer NRK1 seerne med til et magisk land som heter Dinotopia. Her lever dinosaurer side om side med menneskene i tilsynelatende fred og fordragelighet.

De to brødrene Karl og David har et ganske vanskelig forhold, og omtrent det eneste de har til felles er en kamp om farens oppmerksomhet og kjærlighet. På vei til ferie havner flyet deres i et forrykende uvær og krasjlander utenfor Dinotopia. Dinotopia er et forsvunnet kontinent der mennesker og dinosaurer lever i en relativt fredelig sameksistens.

Dinosaurene i Dinotopia kan snakke, og hele samfunnet er basert på samarbeid og respekt mellom dinosaurene og menneskene. Likevel er det slanger også i dette paradiset.

Karl og David kommer på et kritisk tidspunkt i Dinotopias historie – solsteinene som er selve basisen for kontinentets eksistens har begynt å svikte. Mørke og farlige krefter truer Dinotopia, og Karl og David blir med i kampen for å redde kontinentet fra å bli ødelagt.

Dinotopia er en seks timer lang miniserie som er delt opp i tre episoder. Episode to og tre kommer i morgen og i overmorgen.

Amerikansk miniserie
Originaltittel: Dinotopia
Produksjon: Hallmark Entertainment
I rollene: Tyron Leitso, Wentworth Miller, Katie Carr, Jim Carter.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf. 23 04 98 41/ 90 95 53 64