Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. januar 2001 kl 19.30 Autofil

Autofil (ttv)

NRK2 tirsdag 9. januar kl 19.30
Autofil (2)

Design

Jan-Erik Larssen tar denne gangen for seg forskjellige bilers design. Han har tatt med seg en ekspert på området, Einar Johan Hareide, tidligere sjefdesigner for SAAB 9.3 og 9.5. Nå for tiden har Hareide eget designfirma i Moss.

Entusiasten Larssen og designekspert Hareide tar kjøreturer med Audi TT, PT Cruiser og Toyota Celica. Dessuten ser de på en typisk bobil, direktørbilen Jaguar og naturligvis designer Hareides stolthet, SAAB 9.5 Estate.

Om serien
\"Autofil\" er et motormagasin utenom det vanlige. NRK har fått tak i en Mercedes/Swatch \"Smart Car\", som er programleder Jan-Erik Larssens bil mens serien går. Smart-bilene kan foreløpig ikke kjøpes i Norge, men NRK har spesialimportert en slik bil - og fått den godkjent!

Hver uke gir Jan-Erik og redaksjonen tips om hva man kan få kjøpt av stilige bruktbiler. Og ettersom dette er et underholdningsprogram, vil det for eksempel bli aktuelt å spørre slik: Hvor mye Porsche kan man få for 100 000 korner?

Redaksjonen vil, via internett og på annen måte, motta tips fra publikum. Dessuten vil programmet bidra til å formidle salg av \"spesielle nytelsesbiler\" overfor seerne. Man har valgt å konsentrere seg om \"nytelsesbiler\" for å holde oppe underholdningsfaktoren. En Toyota Corolla er jo en bra bil, men ganske lite eksotisk...

NRK2 tirsdag kl 19.30

Egenprodusert underholdning
Programleder Jan-Erik Larssen
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)