Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 19. november 2001 kl 17.20 NRKs ishockeyspesial: Frisk-Asker - Vålerenga

NRK sender live fra kampene


Etter å ha sendt kamper og reportasjer fra eliteserien i ishockey i opptak på sen kveldstid mandager, får Ishockeyspesial nå ny sendetid. Fra i dag sendes kampene direkte, og Ishockeyspesial blir ettermiddagsunderholdning.

Både NRK Sporten og Ishockeyforbundet har hele tiden ønsket å sende mandagskampene direkte, men det har manglet på sendeflater. Nå er imidlertid ettermiddagsflaten fra kl 17.20 til 19.30 ryddet, og Ishockeyspesial har fått innpass.

- Det er ikke blitt stilt noen krav fra forbundet om endring av sendetidspunkt. Dette er noe NRK Sporten prioriterer å få sendeplass til. Seertallene har variert en del på kveldstid, og vi håper at vi kan kapre noen flere ved å sende kampene direkte, sier programleder Øystein Ingdahl som gleder seg til direktesendte kamper.

Ny hovedkommentator
Fra og med dagens kamp får NRK også en ny hovedkommentator på kampsendingene. Jon Herwig Carlsen blir erstattet av Trond Johnsen.

- Carlsen skal ut i den tradisjonelle vintersesongen med kommentering fra langrenn og skiskyting, så Trond tar hans plass. Vi har også hentet inn tidligere landslagsback Petter Salsten som ekspertkommentator i tillegg til Erik Ask, forteller Ingdahl.

Kampene fremover
Først ut i kveld 19. november er fjorårets NM-finalister Frisk-Asker og Vålerenga. 26. november sendes kampen mellom Frisk-Asker og Storhamar, 3. desember er det klart for Lillehammer – Trondheim før erkerivalene Storhamar og Vålerenga møter hverandre i den siste direktesendingen før nyttår.


NRK Sporten
Direktesending fra eliteserien i ishockey
Programleder: Øystein Ingdahl
Kommentatorer: Trond Johnsen, Erik Ask og Petter Salsten
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Øystein Ingdahl kan nå glede seg over direktesendinger fra mandagskamper i eliteserien i ishockey. (NRK-foto: Ole Kaland)