Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. desember 2003 kl 20.15 Beat for beat, tone for tone

Høstens høydepunkter

Ivar Dyrhaug plukker fram høydepunktene fra høstens
Ivar Dyrhaug plukker fram høydepunktene fra høstens "Beat for beat" (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I høst har godt over en million nordmenn kost seg med "Beat for beat" hver fredag. I kveld byr programleder Ivar Dyrhaug på det beste fra sesongens 12 programmer.

Ivar Dyrhaug har nok å velge i når han skal plukke ut go’biter fra sin åttende sesong med "Beat for beat". Seerne har også i høst sittet klistret til tv-skjermen for å se kjente, og ikke fullt så kjente, fjes briljere med sin stemmeprakt og utstråling.

I kveldens kavalkade blir det gjensyn med blant andre Lisa Nilsson, Halvdan Sivertsen, Jan Erik Larssen, Charlott Nilsson, Trond-Viggo Torgersen og Britt Synøve Johansen.

Seersuksess
Ivar Dyrhaug og co har hatt en strålende høst. I gjennomsnitt fulgte over 1100 000 seere med på musikkleken. Siste program hadde 1246 000 seere. "Beat for beat"-redaksjonen er allerede godt i gang med innspillingen av en ny sesong, så seerne kan glede seg til flere musikalske innslag neste år.


Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer