Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 14. februar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 14. februar kl 20.15
Offshore (71)

Kristin - nytt fjes i \"Offshore\"
Kristin Skogheim debuterer i kveld i \"Offshore\" i rollen som miljøaktivisten Solveig Dokken Bjerke, Vidars kone. Sammen har de sønnen Tobias, som er sterkt plaget av astma.
Solveig er aktiv i miljøbevegelsen og er styremedlem i Miljøaksjon Hordaland. Solveig er utdannet førskolelærer, men for tiden er hun hjemmeværende, blant annet på grunn av sønnens sykdom.
I rollen som Solveig møter vi tv-debutanten Kristin Skogheim (28) fra Seljord i Telemark. Hun har fått gode kritikker for rollen som Viola i \"Helligtrekongersaften\" og tittelrollen i \"Anne Frank\", begge oppsetningene på Teater Ibsen i Skien. Hun er også kjent fra kultprogrammet \"Hybel\" på NRK Petre.

Ny forpleiningssjef
På Huldra venter de ansatte i forpleiningen spent på sin nye sjef, Berit Bjerke. I land får Berit høre at hun kan vente seg motstand når hun kommer ut på Huldra. Hun er nervøs for den nye jobben, men hjemme hos Frank får hun liten støtte. Han er irritabel og hissig, og Berit håper han snart får seg en jobb slik at det går over.
For aller første gang blir også Dagny rasende på Göran, som nekter å gi en forklaring på sin underlige oppførsel. Det hele ender i en situasjon Dagny opplever som en katastrofe.
Hroar Torgersen har nå fått med seg Bob i sitt forsøk på å få kontakt med datteren Susanne, som helt tydelig har problemer. Men det er ikke lett å redde noen som absolutt ikke vil reddes...

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Solveig Dokken Bjerke (Kristin Skogheim) sammen med ektemannen Vidar (Ove Christian Owe) og sønnen Tobias (Erlend Hals Bakke). (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Ekstrabilde via NTB/Data-tv/Internett
Solveig (Kristin Skogheim) er gift med Vidar (Ove Christian Owe), Frank Bjerkes sønn fra første ekteskap. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 70 - 72: Andreas Markusson
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 70 - 72: Petter A. Fastvold
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51