Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 16. september 2009 kl 20.35 Skins

Håpløse Chris

Skins (5): Chris (Joseph Dempsie) på galeien for n’te gang.  (Foto: All3Media International)
Skins (5): Chris (Joseph Dempsie) på galeien for n’te gang. (Foto: All3Media International)
College har etter hvert blitt en lang og tornefull vei for Chris, med narkotika, nasking, skulking og gjentatte nederlag. Og da overvåkingskameraene fanger ham opp i det han knuller Buck Tooth i realfagkorridoren, sier rektor stopp.

Chris blir utvist. Dessuten mister han studenthybelen sin.

Det går raskt nedover med den håpløse Chris, men så dukker Jal opp med følgende tilbud: Hvis Chris skaffer seg en jobb og skjerper seg, skal hun stille opp for ham.

Som sagt, så gjort. Chris skaffer seg en jobb. Ja, flere jobber, for han får sparken like fort som han blir ansatt. Men hva gjør vel det? Han har verdens minste krypinn, og Jal kommer stadig på besøk. Etter hvert oppdager han hvor vidunderlig herlig hun er.

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.

Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Produsert av All3 MEDIA International
Med Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.noLENKER
  • Hjemmeside