Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 4. oktober 2000 kl 22.30 Café

Café (ttv)


Premiere!

NRK1 onsdag 4. oktober kl 22.30
Café (1:8)

Robert Stoltenbergs verden
I \"Copacabana\" var Robert Stoltenberg den urbane og trendy Yngve Freiholt. I \"Caf?\" er Yngve Freiholt med i redaksjonen, men ikke som programleder. Den rollen har Terje Engelsmo overtatt - en godslig, karslig og trivelig fyr.

- Men Robert, hvordan tar Yngve dette da - at han ikke er programleder lenger?

- Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye over. Og han er jo med, da. Yngve skal lage reportasjer, \"Vi som går garderobeveien\". Han ble nok litt stor på det. Hennes & Mauritz-reklamene og alt det der. Han ble rett og slett ublu i honorarkravet! Og så ville underholdningsavdelingen ha en mer folkelig programleder med bred appell - rating, vet du.

- Men altså, denne Terje Engelsmo - hva slags fyr er han?

- Han ble valgt ut på audition og er på mange måter en uslepen diamant. Han har nok en del fakter som prosjektlederen gjerne vil rette på. Han er pratsom - faktisk så snakker han før han tenker, og da kan han virke noe taktløs. Fjernsynsmessig er han en typisk zapper og påvirket av programmer som \"Reisesjekken\". I studio blir det forresten dyr og vokale solister, men ikke topp-kjendisene....

- Tom Jones kunne ikke, så det ble Rune Rudberg isteden?

- Ja, nettopp, men det blir mye annet også, genisøskenpar på fele, tryllekunstnere, dans - og de innbudte kafégjestene får kaffe og kake på NRKs regning! Dette er et tvers igjennom koselig program. Det blir også sketsjer og gjennomgangfigurer som for eksempel en strandet finne, dovakten og en gutt som bor sammen med buktalerdukken sin.

Programmet er \"Da Capo!\" og \"Ettermiddags-tv\" etter at onga har lagt seg!

NRK1 onsdag 22.30

Egenprodusert underholdning
Programleder Robert Stoltenberg (\"Terje Engelsmo\")
Prosjektleder Lars Hognestad
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Terje Engelsmo (Robert Stoltenberg) er en programleder med bred folkelig appell (NRK-foto: Ole Kaland)