Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 5. oktober 2013 kl 20.35 Mesterkokken Heston

Kyllingens nye stil


Kylling er kanskje det mest populære kjøttet i verden, men Heston mener fuglen trenger en fornyelse.

Først forsøker Heston å steke kyllingen på en revolusjonerende måte. Så får han tak i kyllingens mest smakfulle deler - via en obduksjon.

På forsamlingshuset inviterer mesterkokken det lokale hockeylaget til en smakstest. Han avslører dessuten sin beste oppskrift på kylling- og skinkepai, og byr på en kyllingrett som er verdt minst én Michelin-stjerne!

Om serien
Etter år med lidenskapelig jakt på kulinarisk perfeksjon, viser den britiske kokken Heston Blumenthal oss hvordan vi kan briljere med våre hverdagsmiddager. Han forkaster mytene fra mors kjøkken i samme slengen.

Gjennom seks episoder skal Storbritannias mest visjonære kokk mate oss med tips og teknikker i høyklasse. Hver episode tar for seg en hverdagslig ingrediens – egg, kylling, biff, sjokolade, ost og den ydmyke poteten. Her får vi oppskrifter som kan bli hverdagens største favoritter!

Britisk dokumentarserie i seks deler (2012)
Originaltittel: How to cook with Heston
Produsert av Channel 4
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes å kontakte Publikumsservice / 815 65 900