Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 11. september 2009 kl 19.30 To og en ipod: Jenny Hval og Kari Slaatsveen

Kari møter Jenny

Kari Slaatsveen får høre på musikken Jenny Hval har på ipoden sin. (Foto: Torstein Vegheim, NRK)
Kari Slaatsveen får høre på musikken Jenny Hval har på ipoden sin. (Foto: Torstein Vegheim, NRK)
I dette programmet møter Kari Slaatsveen artisten Jenny Hval, kvinnen bak det kritikerroste soloprosjekt Rockettothesky. Jenny deler gladlig sin spilleliste med Kari Slaatsveen.

Jenny Hval er artisten bak enkvinnesprosjektet Rockettothesky. Det siste albumet, Medea, er oppkalt etter den greske tragedien ved samme navn. Kritikerne var enige om en ting; Rockettothesky er popartisten med mest særpreg her til lands. Kari Slaatsveen får innsikt i hvilken musikk Jenny liker å høre på og inspireres av.

Konkurranse
Etter hvert program inviteres seerne til en konkurranse der de kan sende inn navnet på den musikken i programmet de liker best, og med en begrunnelse for hvorfor de liker nettopp denne musikken. Programlederne avgjør hvilken begrunnelse de finner mest interessant. Vinneren får en ipod.

Om serien
Gjennom tre programmer møter tre profilerte NRK-programledere tre musikere med ulik musikalsk bakgrunn. Artistene deler det de har på spilleren sin, enten det er på ipod, MP3-spiller eller mobil. Resultatet er et program med herlig musikk, musikalske overraskelser og underfundigheter.

Sendt tidligere.

Musikkprogram fra NRK Program Oslo
Prosjektleder: Anne Røthing, tlf 920 38 807
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no