Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. januar 2000 kl 18.30 Nettravnene

Nettravnene (ttv)

NRK1 søndag 2. januar kl 18.30
Nettravnene (8:8)

I tolvte time

Det er klart for siste episode av krimserien \"Nettravnene\", og vi kan røpe at Nora og Cato finner løsningen på mysteriet. Men først utsettes de for et stort sjokk.
Nå gjenstår jakten på kjeltringene, og det er livsnødvendig å få stoppet dem i tide.

Om serien
- Serien handler om et svært aktuelt tema, nemlig tusenårsskiftet og data- og nettproblemene dette medfører, forteller regissør Iren Lervik.
Lervik arbeider for produksjonsselskapet De gode hjelperne AS som har produsert for NRK i 11 år. Til sammen er det blitt 180 produksjoner, og denne nyeste serien har vært i produksjon over en periode på tre år.
- Vi håper vi har fått til å lage en serie som engasjerer målgruppen. Det er først og fremst en kunnskapsformidlende serie laget som et kriminalplot, og alt som skjer teknologisk, er reelt, sier Lervik.
Serien byr på mye action, krydret med skumle hendelser, og det dukker stadig opp nye mysterier som de fem i avisredaksjonen må løse.
- Fra første sendedag kommer det til å være en interaktiv side på nettet; http://www.nettravnene.no, der seerne kan være med å løse nye mysterier hver dag. På den måten håper vi å kunne engasjere publikum, og skape en så virkelig serie som mulig, sier Lervik.

NRK1 søndag kl 18.30

I hovedrollene: Kristina Kleppan Jonstang, Herman Kjøl Kristensen, Cecile Aanstad Hem, Kristoffer Hansen, Martin Lervik Grøttland og Henrik Scheele
Regi: Iren Lervik
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18