Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 23. april 2007 kl 20.35 Usett: Mina

Aune Sand og begrensningens kunst

Mina Hadjian møter kjente og ukjente mennesker som driver med spennende ting. (Foto: Hilde Ljøen, NRK)
Mina Hadjian møter kjente og ukjente mennesker som driver med spennende ting. (Foto: Hilde Ljøen, NRK)
Mina møter Aune Sand og en jente som driver med rollespill. Og Jan Thomas er sjokkert over programlederens manglende interesse for eget utseende. Vil han klare å omvende henne? Samtidig sliter musketerene i jakten på Carola.

Mina møter Aune Sand for å snakke om begrensningens kunst. Kanskje ikke akkurat noe man forbinder med verken ham eller Mina?

Dagens møte er med en bergensjente som driver med såkalt laiv, der en gruppe mennesker samles for å spille rollespill sammen, gjerne over flere dager. Mina blir med på forberedelsene.

Musketerene oppfører seg som nordmenn flest, og tar grensehandelen som første gjøremål i Sverige. Hvilket fører til problemer når de går tom for bensin og alle pengene har gått med til godis på svenskegrensen. Men guttene vet råd, og setter kursen mot nærmeste kjøpesenter.

Om programmet
Gjennom fire programmer møter Mina kjente og ukjente personer hun gjerne vil vite mer om.

I serien får hun også stylinghjelp og skjønnhetsbehandling i regi av stylist Jan Thomas. Planen er at Jan Thomas gjennom de fire programmene skal forvandle Mina til en presentabel dame man til slutt kan ta med seg på flotte fester. Er det mulig å få til?

I hvert program følger vi bandet "De 3 musketerer og en trønder uten bart" på jakt etter Carola. Guttene drømmer om å få møte den svenske stjernen og spille sin hyllestsang til henne.

Men med noen hundrelapper i lommen og en uklar idé om hvor de skal begynne å lete, kan det se mørkt ut for dem, selv med Minas hjelp.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Riks Tyholt
Programleder: Mina Hadjian
Prosjektleder: Hilde Håbjørg
Pressekontakt: Ida Linchausen, tlf 23 04 98 41/402 002 11
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no