Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. mars 2009 kl 21.30 Livet i Fagervik

Dobbel dose fra Fagervik

Annikas sjalu eksmann, som er bergingssjåfør, kjører på datterens venninne Torunn. Foto: Tomaz Blanck, SVT)
Annikas sjalu eksmann, som er bergingssjåfør, kjører på datterens venninne Torunn. Foto: Tomaz Blanck, SVT)
I kveld blir begge de to siste episodene av "Livet i Fagervik" sendt fortløpende på NRK1. I det første av de to avsnittene kjører Annikas eksmann på Torunn, kjæresten til deres felles datter Hanna.

Annika har vært skilt fra Hannas far i lang tid, men hans sjalusi og kontrolltrang har vært en stor plage for henne i alle disse årene. Likevel tar hennes gode hjerte overhånd når han kjører på Torunn med bergingsbilen. Det er et stygt uhell, og Annika vil at Johan skal hjelpe eksmannen.

Samtidig klarer Johan og faren Bernhard omsider å slutte fred - og Johan mistenker at Annika er gravid.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er den unge advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet. Og etter hvert vokser det fram en stor kjærlighet mellom dem.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900