Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 1. januar 2001 kl 18.40 Buddy Faro

Buddy Faro (t)

NRK2 1. nyttårsdag mandag 1. januar kl 18.40
Buddy Faro (1:13)
Seriestart!

Buddys store comeback

Privatdetektiv Buddy Faro var 70-tallets store helt i Hollywood. Alle stjernene brukte ham til private oppdrag. Han hadde den kuleste bilen, et tiltrekkende ytre og kunne få alle kvinner han ville. Han skrev en bok som ble bestselger, og det ble laget en tv-serie om hans liv. Så plutselig en dag forsvant han uten spor. Hvor ble han av?

Tyve år senere får privatdetektiven Bob Jones (Frank Whaley) besøk av en ny kvinnelig klient som ber Bob om å finne sin onkel. Onkelen hennes har nemlig arvet masse penger. Denne onkelen viser seg å være Buddy Faro (Dennis Farina), og Bob blir i fyr og flamme over oppdraget.

Det var Buddy som i sin tid inspirerte Bob til å satse på detektivyrket, og Bob er svært innstilt på å finne ham. Veien bærer til Mexico der han finner Buddy i en sjokkerende redusert forfatning.

Buddy er fattig, trett og hard på flaska, men lysner opp når han skjønner hvilket ærend Bob har. Han går med på å bli med tilbake til Los Angeles. Nå skal Buddy Faro gjøre comeback - både som privatdetektiv og sosietetens favoritt!

Hovedrolleinnehaveren
Dennis Farina (f. 1944) var i sin ungdom politimann i Chicago, men ble senere skuepiller. Han har spilt inn en rekke filmer og tv-serier på 80- og 90-tallet. Noen kjente titler er \"Crime Story\", \"Get Shorty\", \"Saving private Ryan\" og \"Snatch\".

Serien sende hver ettermiddag mandag - torsdag.

NRK2 mandag kl 18.40

Innkjøpt amerikansk serie fra 1998
I rollene: Dennis Farina (Buddy Faro), Frank Whaley (Bob Jones), Allison Smith (Julie)
Produsent: Aaron Spelling
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
Frank Whaley, Dennis Farina og Allison Smith spiller hovedrollene i dramaserien \"Buddy Faro\" som har sendestart i kveld.