Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 2. november 2004 kl 19.55 Forandring fryder

Oppussing i Stavanger

Hilde Hummelvoll, interiørkonsulenten Mads Moe – og Augusta (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll, interiørkonsulenten Mads Moe – og Augusta (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Denne gangen har Forandring fryder-gjengen ristet hovedstadens støv av sine føtter, og tatt turen til Stavanger. Her er det to kjellerstuer som skal forandres og pusses opp.

Kjetil Wick og Mona Tjøstheim mener at en kjellerstue egner seg utmerket som bar, og naboene Jan Erik Jacobsen og Sissel Wibekke Haugland går til verket med liv og lyst. Interiørkonsulenten Mads Moe har en aldri så liten finger med i spillet når det gjelder å bestemme hvor barskapet skal stå.

Jan Erik og Sissel Wibekke har også en kjellerstue. De synes den trenger en skikkelig "ansiktsløftning", og Kjetil, Mona og interiørkonsulenten Bengt Simonsen tar utfordringen på strak arm.

Om serien
Som i de fire foregående rundene skal vi i hvert program møte to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Hvordan rommet skal se ut og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges.

I hvert program er to interiørkonsulenter anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Alexandra Villefrance, Mads Moe, Bengt Simonsen og Yvonne Dengin.

Altmuligmann Trond Bystrøm er ny på laget, mens Hilde Hummelvoll for femte gang overvåker det hele på seernes vegne, og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Underholdning fra Program Oslo
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
Vises også i Nett-TV.