Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 15. juli 2010 kl 19.55 En nesten perfekt guide til livet

Ungdomsguide om det meste


Skuespiller, komiker og radioprater Reggie Yates har med seg den nyutdannede stuntreporteren AJ Odudu. Sammen tilbyr de en guide til alt tenåringer vil vite, men ikke vet hvem de skal spørre.

Det er tøft å være tenåring. Kropper forandrer seg, hormoner er i sving, det er et konstant eksamensstress og en kamp om lommepenger som ikke strekker til. På toppen av dette ligger et press om å ha de riktige klærne og se bra ut – på tross av at de fleste egentlig bare ønsker å henge ute med venner og slappe av.

Barberingsskole og motetips
På en informativ og underholdende måte er dette programmet ment å være en guide til hvordan unge mennesker skal komme gjennom denne forvirrende tiden på best mulig måte. Hver episode tar fatt i et nytt tema, og gjennomgår på en morsom måte hvordan man skal gjennomføre, stå over og late som man har stålkontroll på det hele.
I første program møter vi 16 år gamle Simon som har verden for sine føtter –bare ikke når han står på et dansegulv. Han trenger seriøst hjelp fra en spesialist, og det får han!

I tillegg får vi tips og triks om hvordan lukte godt og hvordan barbere seg. Vi møter også hårstylisten James Galvin, og vi får tips om hvordan man kler seg trendy uten å ribbe lommeboka.

Britisk ungdomsserie i seks deler (2009)
Produsert av BBC/Outright distribution
Originaltittel: The almost perfect guide to life
Programledere: Reggie Yates og AJ Odudu
Pressekontakt: , tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900