Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 28. mars 2011 kl 20.25 Den nordiske smaken

Tam mat


Programleder og kokk Kjartan Skjelde tar oss matveien gjennom Norden på jakt etter det unike nordiske. I kveldens program er det husdyr og maten som kommer fra dem som står i fokus.

Vi får hilse på Gotlandsfår og på kuer med glimt i øyet .Vi blir også med til Vestlandet for å se produksjon av fenalår. På menyen står rosastek, lammelår og en spennende byggrett med brunost. Eksperimentkokkene skal lage snø av melk og Jens Linder gir en leksjon i konservering av kjøtt. Vi får også et innblikk i matsporing og merking av mat.

Alle oppskriftene til det Skjelde lager og serverer, legges ut på nrk.no/mat.

Norsk matserie (2009)
Produsert av:Tellus Works Television AS
Pressekontakt: Silje Marie Lien, silje.marie.lien@nrk.no, tlf: 23 04 41 01/97 52 52 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, 815 65 900


LENKER
  • nrk.no/mat