Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 4. februar 2005 kl 18.10 Tinas mat

Asiatisk wok og epledessert

Kokken Tina Nordström byr denne gangen på en variert meny i form av asiatisk wok med nudler og ingefær, samt en fiskegrateng med savoykål og revet muskat. Til dessert blir det stekt butterdeig med eple, sukker, smør og citron. Tomas Tengby drikker øl i Praha.

Tina tar også en tur av studio, og besøker Ralf og Sabine Tebaay i Slöinge i Halland, hvor de driver utsalg av kjøttvarer på gården sin. Tomas Tengby forteller om det tsjekkiske kjøkkenet.

I dette programmet er det også premiere på "Den lille allergiskolen". Her kommer det mange tips, ikke til allergikere, men til dem som vil invitere allergiske venner på middag. I første del handler det om fisk og skalldyr.

Om serien
Sveriges kokkeyndling er tilbake på NRK2 med den fjerde serien, som ble sendt på SVT i 2002. Denne serien er ikke vist tidligere på NRK.

Siden "Tinas mat" startet i Sveriges Television i februar 2001, har Tina presentert hundrevis av matretter for 1,5 millioner seere i hjemlandet. Hun er kåret til årets tv-personlighet i Sverige, og hun lanseres tungt i USA og Kina.

Nye programmer med Tina Nordström blir først sendt på svensk fjernsyn høsten 2005.

Svensk matserie, serie 4
Originaltittel: "Mat"
Med: Tina Nordström og Tomas Tengby
Produksjon: SVT
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78

LENKER
  • Hjemmeside 
  • Oppskrifter