Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 9. juli 2010 kl 21.20 Film: Skjult

Skjult kamera

Daniel Auteuil og Juliette Binoche spiller mann og kone i den prisbelønte filmen,
Daniel Auteuil og Juliette Binoche spiller mann og kone i den prisbelønte filmen, "Skjult". (Foto: Les Films du Losange, Bavaria Film)
Hvem overvåker huset til familien Laurent og sender dem mystiske tegninger? Kan det være skjulte hemmeligheter fra fortiden som dukker opp igjen?

Georges Laurent (spilt av Daniel Auteuil) er en 50-årig programleder for et TV-program om bøker. Han er vellykket, kultivert og borgerlig. Han er gift med Anne (Juliette Binoche) og de har en 12-årig sønn sammen.

En dag finner hans kone et videobånd på dørstokken som viser seg å være fra et skjult overvåkningskamera. Det uhyggelige for familien er at kameraet overvåker deres eget hus.

Etter hvert dukker flere taper opp, ledsaget av barnetegninger med en illevarslende undertone. Familien føler seg mer og mer truet, og både Georges’ trygge tilværelse og ekteskap er truet. ikke bare fra den mystiske plageånden, men også fra ekteparets tiltagende paranoia.

Fortidens hemmeligheter
Når Georges legger ut på en privat etterforskning for å finne ut hvem som står bak, avdekkes det at hans liv er bygget på løgn, ikke bare store og betydningsfulle, men også små løgner for å unngå alle mulige ubehageligheter. Og nå er oppgjørets time kommet.

Filmen er sendt tidligere.

Fransk drama (2005)
Original tittel: Caché
Regi: Michael Haneke
Produksjonsselskap: Les Films du Losange, Bavaria Film
Med Daniel Auteuil, Juliette Binoche, Maurice Bénichou, Lester Makedonsky
Kontaktadresse for presse: Presse tlf 414 28 800
Tv-seere bes å kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no